Woodpro betaalbare kwaliteit

Blokhutten, garages en veranda’s.

Woodpro biedt blokhutten, garages en veranda’s tegen betaalbare kwaliteit.

Tevens komt u bij Woodpro niet voor onaangename verrassingen te staan. Waar u vaak nog bijkomende kosten voor de kiezen krijgt zoals spijkersets, funderingsbalken, dakbedekking, dubbel glas en levering, etc., is dit bij Woodpro allemaal al inbegrepen.

Om eenvoudig online uw Woodpro ontwerp te maken, is er een unieke 3D configurator ontwikkeld, waarin u in totaal 8 stappen vele verschillende opties en mogelijkheden kunt kiezen om tot uw ideale ontwerp te komen.

Maak hieronder uw eigen Woodpro ontwerp

 

 

3D-configurator instructies

Ontdek de Woodpro configurator en ontwerp uw eigen op maat gemaakte blokhut, veranda of garage. Registratie is gratis en vrijblijvend. Na registratie kunt u uw ontwerp(en) opslaan en op elk moment en overal aan uw project blijven werken. U kunt uw ontwerp ook laten zien aan vrienden en familie.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de configurator? Bekijk de onderstaande instructies of klik op het vraagtekensymbool in de configurator. Ontwerp het tuinhuis van uw dromen en geniet!

 

U kunt de configurator gebruiken op een laptop of desktop, in Chrome of Firefox en niet op tablets of mobiele apparaten.

Creëer uw perfecte tuingebouw, stap voor stap.

Stap 1: Kies uw product

Kies uw gewenste sjabloon. Het is tevens ook mogelijk om uw zoekopdracht te verfijnen met behulp van de filters. Wanneer u het gewenste sjabloon hebt gevonden, klikt u op ‘start design’ en laat u uw fantasie de vrije loop.

Stap 2: Maten, wanden en luifels

Selecteer hier de vorm, doorsnede en afmetingen van uw tuingebouw. Klik met uw muis op de muur om deze te selecteren, waarmee u kunt klikken en naar links of rechts slepen, en de afmetingen ervan kunt vergroten of verkleinen.

Klik op de muur en u ziet een lijst met opties. Als u de optie luifel selecteert, kunt u de kap vergroten of verkleinen door de grote stippellijn te slepen.

Klik op de muur of de stippellijn om de beschikbare opties te bekijken.

Stap 3: Dak

Hier kunt u kiezen tussen de verschillende dakstijlen. Selecteer uw gewenste daktype. Als u kiest voor een zadeldak, dan zijn de dakshingles inbegrepen. U hebt de keuze uit vijf kleuren: zwart, blauw, bruin, groen of rood.

Stap 4: Deurtypen

Selecteer de deur die u wilt. Het plusteken (+) op de plattegrond geeft aan waar de geselecteerde deur zou passen. Klik op het + teken op de gewenste plek en de deur wordt gepositioneerd.

Stap 5: Raamtypen

Onderaan het scherm kunt u ramen selecteren. Alle Woodpro ramen zijn standaard voorzien van dubbele beglazing. Selecteer het gewenste raam en voeg het toe aan het plan door op de + te klikken. Wilt u extra ramen? Selecteer een ander raam en voeg het op dezelfde manier toe. De ‘+’ geeft de locaties in uw plan aan waar het geselecteerde raam past.

Stap 6: Kleurbehandelingen

Uw blokhut of overkapping kan ook worden behandeld. U kunt hier kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren en behandelingen. Elke behandeling heeft zijn eigen voordelen.

  • Sproei-impregnatie: in white, graphite grey, brown or light grey.
  • Keteldruk impregnatie: in bruin.
  • Verfbehandeling: in stofgrijs (RAL 7037) of zuiver wit (RAL 9010).

Selecteer de gewenste behandeling en de configurator past dit automatisch aan in uw 3D-model. U kunt maximaal drie verschillende kleuren per gebouw kiezen.

Meer informatie over behandelingen is te vinden in de configurator.

Stap 7: Overige opties

Nu de basis van uw blokhut of garage compleet is, kunt u de afwerking selecteren. Er zijn veel opties die toegevoegd kunnen worden, bijvoorbeeld een binnenvloer. Alle beschikbare opties kunt u in deze stap bekijken en selecteren. Het is ook mogelijk om op dit punt extra verf te bestellen.

Stap 8: Afronding

Als u op de (winkelwagen) klikt, kunt u bij elke stap de selecties zien die u hebt gemaakt. U kunt een overzicht van de details voor elke stap bekijken door op de knop (informatie) te klikken. Als u hulp nodig heeft bij uw ontwerp, klikt u op het (vraagteken).

 

De configurator werkt het beste op een desktop- of laptopcomputer. Het is niet ontworpen om op tablets of mobiele apparaten te werken.

 

Standaard voordelen, altijd bij de prijs inbegrepen

Compleet geleverd met alle materialen, inclusief thuisbezorging, met 5 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten.

Kruispunt WoodPro 26083

Kruispunt Woodpro 25430

Kruispunt Woodpro 25120

Kruispunt Woodpro 25350

Kruispunt WoodPro 28026

Kruispunt WoodPro 27160

Kruispunt WoodPro 28005

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons team

We streven bij Het kruispunt al meer dan dertig jaar naar het beste eindresultaat. Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers maakt het mogelijk om eindproducten van zeer hoge kwaliteit af te leveren.

Oog voor detail

Vaak maken de kleine dingen het verschil. Wij denken graag met u mee. Op deze manier ziet u niets over het hoofd en komt u in een later stadium ook niet voor verrassingen te staan.

Eigen ontwerp

U heeft een idee maar weet nog niet precies wat u wilt? Door de verschillende mogelijkheden te belichten krijgt uw idee vorm. Zo kunt u uw eigen bouwwerk ontwerpen.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?