Showtuin

Een geweldige showtuin van meer dan 10000 m² met schitterende showmodellen in een prachtig aangelegde natuurlijke omgeving.

Ontdek de mogelijkheden, kom naar onze showtuin!

In de grote showtuin van meer dan 10000 m² laten we u een selectie zien van onze mogelijkheden op het gebied van houten bijgebouwen en tuininrichting. Laat u inspireren door de schitterende showmodellen, opgesteld in een prachtig aangelegde natuurlijke omgeving. Zo is eenvoudig in de praktijk te ervaren hoe groot een bepaalde afmeting is, en zijn ook alle gebruikte materialen in werkelijkheid te zien en aan te raken!

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken we met name op afspraak. Tijdens zo’n gesprek heeft u alle gelegenheid uw wensen en ideeën voor te leggen aan één van onze adviseurs, waarbij deze u zo goed mogelijk zal adviseren en een eerste voorstel zal doen. Deze afspraken kunnen gepland worden van maandag tot en met zaterdag.

De showtuin is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn onze adviseurs aanwezig voor kortstondig, vrijblijvend advies. De andere dagen is er dus geen adviseur aanwezig om u kort te woord te staan.

 

Voor de aankoop van service-artikelen kunt u de gehele week terecht bij de Servicebalie. Hier kunt u ook een afspraak inplannen met één van onze adviseurs.

 

Neem zoveel mogelijk informatie mee naar uw afspraak. Denk hierbij aan foto’s van dingen die u mooi vindt. Foto’s van uw woonhuis en de tuin en eventueel een tekening van de tuin op schaal komen altijd van pas.

Wilt u alvast proeven van de sfeer in onze showtuin?

Kijk hieronder in het fotoalbum voor een voorproefje!

Het Kruispunt: Al meer dan 30 jaar stijlvol buiten