Heeft u plannen in de tuin en zoekt u inspiratie?

Elke dag zijn onze monteurs onderweg om grote en kleine projecten te realiseren. Wij zijn trots op onze producten en laten u graag zien wat we recent hebben opgeleverd.

Demo terrasoverkapping voor ‘Zondag Zonnevakmensen’

In Rosmalen hebben we voor onze partner ‘Zondag Zonnevakmensen’ een demo-terrasoverkapping in hun showroom geplaatst. Hierin hebben ze inmiddels diverse practische en fraaie infrarood terrasverwarmers gemonteerd. Binnenkort ook diverse modellen infrarood terrasverwarmers in onze showtuin te bewonderen.

 

Tuinoverkapping in Veldhoven

In Veldhoven hebben we deze overkapping gerealiseerd, uitgevoerd in blank douglas en voorzien van schilddak. Bestrating en tuin gaan nog volgen.

 

Aanbouw-terrasoverkapping in Oisterwijk

In Oisterwijk hebben we aan een mooie terrasoverkapping aan een woning gebouwd. Details als boeirand en overstekken afgestemd op woonhuis. Bouwkundige haard fungeert tevens als steunpunt voor de overkapping. In het afgetimmerde plafond wordt nog verlichting en infrarood terrasverwarmer gesitueerd.

 

Terrasoverkapping met bestrating te Haaren

In Haaren hebben we aan een bestaande tuinberging een mooie terrasoverkapping aangebouwd. Nieuwe boeilijst door laten lopen. Inclusief verlichting en terrasverwarming, en bestrating in de vorm van betontegels en grind, aangevuld met nieuwe graszoden.

 

Strakke tuinberging in combinatie met tuinbestrating te Breda

In Breda hebben we een strakke tuinberging gerealiseerd, in combinatie met tuinbestrating in de vorm van hardgebakken klinkertjes en betontegels.

 

Poolhouse/tuinkantoor met zwembad en tuininrichting te Breda

In Breda hebben we een designvol poolhouse geplaatst, welke tevens als tuinkantoor gebruikt zal gaan worden, dus compleet geïsoleerd en verwarmd uitgevoerd. Tevens complete tuin voorzien en ingericht en bouwkundig zwembad aangelegd, in samenwerking met Vissers Zwembaden.

Lugarde Prima Fifth Avenue te Tilburg

In Tilburg hebben dit prachtige tuinhuis van Lugarde geplaatst. Het tuinhuis is door Lugarde al voorbehandeld met een beitslaag en is na plaatsing dus meteen klaar!

Douglas maatwerk overkapping te Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel hebben we deze robuuste overkapping in douglas hout op de bestaande scheidingsmuur en het houthok geplaatst. Een prachtig voorbeeld van echt maatwerk!

Familie Didden; “We zijn zeer tevreden wat Het Kruispunt bij ons heeft neergezet. Het is zeer mooi geworden wat jullie gedaan hebben, met perfectie gezet en afgewerkt.”

Veranda te Udenhout

Op een recreatiepark te Udenhout hebben we onlangs een aantal veranda’s mogen plaatsen aan de stacaravan. De veranda’s zijn voorzien van een sfeervol en zeer duurzaam zeildak. Zo kunnen de bewoners lekker buiten zitten.

Ruime overkapping te Tilburg

In Tilburg hebben we deze ruime overkapping geplaatst. De overkapping is voorzien van een lichtstraat en beslaat devolledige breedte van de woning. Alle zicht delen van de overkapping zijn wit gegrond geleverd zodat de overkapping meteen geschilderd kan worden.

Sfeervolle overkapping te Berkel-Enschot

Deze overkapping hebben we geplaatst in Berkel-Enschot. De overkapping is het hele jaar te gebruiken dankzij de glazen schuifwand, een windscreen en een gezellige open haard. De dubbele lichtstraat zorgt voor voldoende licht inval in het woonhuis.

Hardhouten design tuinkamer te Made

In Made hebben we deze prachtige hardhouten tuinkamer mogen plaatsen. in de constructie is vooral gebruik gemaakt van veel glazen elementen. Zo heeft het geheel een zeer open uitstraling gekregen en kan men door het glazen dak ook ’s avonds nog genieten van de prachtige sterrenhemel.

Tuinkamer met overkapping te Tilburg

In Tilburg hebben we deze gezellige tuinkamer geplaatst. De tuinkamer is voorzien van de twee schuifpuien zodat de kamer in de zomer lekker open gezet kan worden. In het voor- en najaar is tuinkamer door de geplaatste houtkachel heerlijk te verwarmen.

Trampoline en professioneel speeltoestel te Oestgeest

Bij het Hilton Garden Inn Hotel te Oestgeest hebben we onlangs een trampoline, een volleybalnet en een professioneel speeltoestel geplaatst. .

Robuuste douglas berging met twee aparte bergruimtes te Hank

Deze robuuste berging met overkapping is geheel uitgevoerd in douglas hout. Het gebouw is onderverdeeld in twee bergruimtes en een klein afdakje om de containers te kunnen plaatsen. De balkstructuur is opgebouwd in fijn bezaagde douglas palen en balken. De wanden zijn bekleed met reeds zwart gespoten douglas zweeds rabatdelen.

Erfafscheiding van hout en beton te Haaren

Deze moderne erfafscheiding combineert de hoge duurzaamheid van de betonnen palen en de betonnen onderrand met de warmte van de geïmpregneerd noord Europees vuren schermen. De schermen zijn RVS genageld en voorzien van een afdekbalk welke de staande planken van het scherm aan de bovenzijde beschermd tegen de weersinvloeden. Er is gekozen voor een dubbele antraciet betonnen onder plaat welke aan beide zijden een rotsmotief heeft.

Robuuste douglas berging met overkapping te Waalwijk

Deze robuuste berging met overkapping is geheel uitgevoerd in douglas hout en heeft een afmeting van ±750x350x260cm (bxdxh). Het gebouw is onderverdeeld in een terrasoverkapping van ±475x350cm aan de linkerzijde en een berging ±275x350cm aan de rechterzijde. De balkstructuur is opgebouwd in fijn bezaagde douglas palen en balken. De wanden zijn bekleed met reeds zwart gespoten douglas zweeds rabatdelen.

Vlonder met hottub deksel te Best

Deze vlonder hebben wij gerealiseerd onlangs opgeleverd. Het betreft een vlonder van Bilinga dekdelen waarin een hottub is weggewerkt. Deze is afgedekt met een ronde deksel welke gemakkelijk te verwijderen is wanneer men gebruik wil maken van de hottub.

Douglas kapschuur te Den Dungen

De tuin moet nog verder worden aangeplant en de bestrating moet nog worden gelegd. Binnenkort volgen er nog meer foto’s van dit project.

Tuinkantoor te Den Bosch

Dit tuinkantoor hebben we gebouwd in Den Bosch. De klant heeft gekozen voor een stapelbouw blokhut. Het kantoor is geheel geïsoleerd zodat de eigenaar het hele jaar rond gebruik kan maken van zijn kantoor aan huis. Omdat het de ruimte wel los geplaatst is van het woonhuis hoeft u uw werk niet “mee naar huis te nemen” en kun u uw gasten ontvangen zonder dat ze in uw woonhuis hoeven te zijn. Zo kunt u dicht bij huis werken maar houdt u toch uw privacy.

Maatwerk overkapping te Etten-Leur

Deze maatwerk overkapping hebben we aangesloten op het bestaande woonhuis. Het terras is voorzien van een hardhouten vlonder voor de warme sfeer. Rondom het terras is gekozen voor een afscheiding van met steen gevulde korven. In de afscheiding is een haard geplaatst.

Erfafscheiding op maat te Berkel-Enschot

Overkapping met sauna te Berkel-Enschot

Carport te Tilburg

Deze prachtige maatwerk carport hebben we afgelopen najaar aan het huis gebouwd in Tilburg. Omdat de bestaande bouw een lage dakgoot heeft hebben we middels een mooie ondertimmering de carport perfect aan kunnen laten sluiten. Door de carport over de voordeur heen te trekken kan de eigenaar nu altijd droog van de auto naar binnen met boodschappen en andere zaken. De carport is voorzien van een zeer duurzame PVC dakbedekking en een lichtkoepel van 100x200cm zodat het grote oppervlak geen lichtinval wegneemt in de woonkamer.

Stapelbouw tuinprieel

 

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten!

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?