Vlonder van hout

Voor een warme en sfeervolle buitenvloer

Vlonders voor elke situatie: een vlonder brengt stijl en warmte

Wanneer u kiest voor een houten vlonder dan kiest u voor een vloer met karakter. Elke vlonderplank heeft zijn eigen tekening en omdat hout ook prachtig combineert met steen en beton geeft een houten vlonder een mooi contrast. Heeft u liever een strakke vlonder dan kunt ook kiezen voor een vlonder van hout-composiet planken. Dit geeft een strakkere en moderne uitstraling.

Ook zijn er allerlei verschillende manier om de vlonderplanken te bevestiging. Dit kan op de traditionele manier door ze gewoon van bovenaf te schroeven maar ook met clipsystemen die er voor zorgen dat er van bovenaf nagenoeg geen bevestigingsmaterialen zichtbaar zijn. Kortom: voor ieder situatie is de perfecte vlonder te vinden.

Kies uw eigen houtsoort

Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter. Dit geldt zeker voor een vlonder. Daarom heeft u  een ruim keuze uit verschillende houtsoorten. Glad geschaafd of geprofileerd, gemonteerd met clips of geschroefd, het is allemaal mogelijk.

Onderhoud van uw vlonder

Wanneer u uw vlonder niet wilt laten vergrijzen dan zult u deze een a twee keer per jaar met een houtolie moeten behandeling. U brengt hiermee natuurlijke voedingstoffen terug in de toplaag en ook bevat de olie vaak pigment zodat het hout weer fris oogt.

Verantwoord hout

Uiteraard leveren wij bij Het Kruispunt alleen maar hout wat gekapt wordt in duurzaam beheerde bossen. Dus zowel het naaldhout als het hardhout is allemaal verantwoord gekapt. U koopt dus altijd een verantwoord product bij Het Kruispunt.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Kijk hieronder voor een kleine selectie uit de reeds door ons geplaatste vlonders!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?