Tuinkamer

Een extra woonkamer voor alle seizoenen

Een tuinkamer geeft u meer ruimte

Met een tuinkamer kunt u optimaal genieten van de tuin en lekker buiten zitten, zonder last te hebben van regen, kou en wind. Wanneer u de tuinkamer voorziet van goede isolatie kunt u ook in het voor- en najaar al tot laat buiten blijven zitten zonder dat u het koud krijgt. Als u de tuinkamer voorziet van een gezellig brandende kachel kunt u zelfs het hele jaar door buiten zitten! Omdat een tuinkamer voor iedereen op een andere manier de perfecte sfeer moet hebben is het belangrijk dat u goed bedenkt hoe u de kamer wilt gaan gebruiken. Met onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren en er voor zorgen dat de tuinkamer perfect aansluit bij uw wensen.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Kijk hieronder voor een kleine selectie uit verschillende tuinkamers!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Houtsoort zelf te kiezen

U kunt zelf kiezen welk houtsoort u het mooist vindt. Wij geven u uiteraard een goed advies over wat wel en niet kan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de robuuste uitstraling van fijn bezaagd eikenhout of alles uit laten voeren in voorgegrond vurenhout zodat u meteen kunt gaan schilderen.

Duurzame en luxe afwerking

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en dat is terug te zien in het eindresultaat. We combineren een veilige constructie met tijdloos design zodat u nog jarenlang kunt genieten. Uw wensen staan hierbij altijd voorop en u kunt kiezen ontelbare details. Zo ontstaat uiteindelijk uw droomtuinhuis of overkapping.

Turn-key oplevering

Wij kunnen alle werkzaamheden voor u uit handen nemen. U kunt een project dus kant en klaar op laten leveren. Hierdoor kunt u direct genieten van het eindresultaat. U kunt hierbij denken aan alle bijkomende werkzaamheden inclusief gas water en licht.

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?