Tuinhuizen

Standaard verzekerd van een warme uitstraling.

Tuinhuizen van Het Kruispunt: altijd een aanwinst voor uw tuin

Extra ruimte bij het huis, eenvoudig te realiseren en snel gebouwd. Dat is het gemak van een tuinhuis van Het Kruispunt. Kies uw model en pas het eenvoudig aan, zodat het perfect past bij uw wensen.

Tuinhuis Lugarde Prima Jake

Standaard uitvoering in 28mm Prima stapelsysteem.
Afmetingen totaal  600x300cm, inclusief berging van 240x180cm.
€3510,- incl. btw en bezorgen.

Het is mogelijk uw eigen ontwerp te maken met de 3D-configurator. U ziet dan direct een gespecificeerde prijsopgave, een plattegrond met alle maten en hoogtes, en het model in 3D en 360 graden roteerbaar.

Ontwerp hier uw eigen tuinhuis

Het Kruispunt: houtspecialist sinds enkele decennia’s

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?