Speeltoestel

Een speeltuin aan huis is gezond en goed voor de coördinatie van uw kind

Speeltoestel van topkwaliteit

Kinderen moeten spelen: het is goed voor de motoriek, de ontwikkeling en de dagelijkse inspanning. Zeker in het huidige computer tijdperk is het belangrijk dat kinderen toch voldoende beweging krijgen, en dat nog het liefst in de buitenlucht.

Helaas zijn onze straten niet overal even goed bespeelbaar, dus dan is een eigen speeltoestel in de tuin een erg praktische en veilige oplossing. Laat uw kinderen, samen met hun vriendjes, lekker klauteren, schommelen en spelen, en dat allemaal onder uw toezicht, dat geeft ook u rust! U kunt het speeltoestel helemaal naar wens aanpassen en voorzien van de leukste accessoires!

Jungle Gym Speeltoestellen

Vind hier de leukste houten speeltoestellen, speelhuisjes en schommels in alle soorten en maten. Met de extra modules en accessoires kan elk speeltoestel nog verder worden uitgebreid om de wensen van jouw kind(eren) te vervullen.

Woodvision Speeltoestellen

Vroeger deden we niet anders, tegenwoordig lijken kinderen wel aan de tv, spelcomputer of mobile gekluisterd. Woodvision zet zich graag in voor een gezond leven door het buitenleven en -spelen te promoten. En jong geleerd is oud gedaan. Daarom onze keuze om speeltoestellen te ontwikkelen voor de particuliere tuin.

Verschillende accessoires

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan speelaccessoires zoals schommels, rekstokken, duikelstangen en nog veel meer. Kom een kijkje nemen in de showtuin: we hebben veel van de accessoires uitgestald in onze schommelhut.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Kijk hieronder voor een kleine selectie uit de verschillende modellen!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?