Serre

Een heel jaar rond droog en warm genieten met het gevoel van buiten zijn

Een strakke moderne serre of Engelse romantiek

Een serre of tuinkamer is niet zomaar een uitbouw aan uw woonhuis. Wanneer de serre goed wordt uitgevoerd is het de ideale overgang van binnen- naar buiten. Omdat de serre voor het overgrote deel van glas is gemaakt neemt deze geen licht weg uit de woonkamer of keuken. Ook wordt een serre vaak niet verwarmt maar laten we dit over aan de natuurlijke zonnewarmte

Omdat een serre geen open verbinding met het achterliggende woonhuis heeft gaat er geen warmte verloren en kunt u op regenachtige dagen ook in de serre zitten. De serre is tevens de ideale plek om uw gevoelige buitenplanten te laten overwinteren. U kunt een strakke moderne serre laten bouwen of een klassieke Engelse serre. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien.

 

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Kijk hieronder voor een kleine selectie uit wat er zoal mogelijk is in serrebouw!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Houtsoort zelf te kiezen

U kunt zelf kiezen welk houtsoort u het mooist vindt. Wij geven u uiteraard een goed advies over wat wel en niet kan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de robuuste uitstraling van fijn bezaagd eikenhout of alles uit laten voeren in voorgegrond vurenhout zodat u meteen kunt gaan schilderen.

Duurzame en luxe afwerking

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en dat is terug te zien in het eindresultaat. We combineren een veilige constructie met tijdloos design zodat u nog jarenlang kunt genieten. Uw wensen staan hierbij altijd voorop en u kunt kiezen ontelbare details. Zo ontstaat uiteindelijk uw droomtuinhuis of overkapping.

Turn-key oplevering

Wij kunnen alle werkzaamheden voor u uit handen nemen. U kunt een project dus kant en klaar op laten leveren. Hierdoor kunt u direct genieten van het eindresultaat. U kunt hierbij denken aan alle bijkomende werkzaamheden inclusief gas water en licht.

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?