Een recreatieverblijf voorzien van alle gemakken

Wat is er nou fijner dan op vakantie kunnen gaan in uw eigen recreatieverblijf of vakantiewoning? Een woning die helemaal afgestemd is op uw wensen zodat u in uw vrije tijd heerlijk kunt relaxen met dezelfde luxe als thuis? Want als u op vakantie bent wilt u gewoon kunnen genieten!

Genieten heeft voor iedereen een ander betekenis: de een wil baden in luxe terwijl de ander meer een luxe vorm van kamperen zoekt. Of het nu een enkelwandig blokhut stapelbouwsysteem betreft wat u wat bij verwarmd met een houtkacheltje of een volledig geïsoleerde vakantiewoning voorzien van alle luxe en gemakken: wij maken voor u het perfecte recreatieverblijf.

Duurzame en luxe afwerking

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en dat is terug te zien in het eindresultaat. We combineren een veilige constructie met tijdloos design zodat u nog jarenlang kunt genieten. Uw wensen staan hierbij altijd voorop en u kunt kiezen ontelbare details. Zo ontstaat uiteindelijk uw droomtuinhuis of overkapping.

Fundering en grondwerken

Het Kruispunt werkt samen met vaste partners om u volledig te kunnen ontzorgen. Zo verzorgen wij ook alle grondwerken en funderingswerkzaamheden voor uw recreatieverblijf. Ook voor gas water en licht bent u bij ons aan het juiste adres.

Turn-key oplevering

Wij kunnen alle werkzaamheden voor u uit handen nemen. U kunt een project dus kant en klaar op laten leveren. Hierdoor kunt u direct genieten van het eindresultaat. U kunt hierbij denken aan alle bijkomende werkzaamheden inclusief gas water en licht.

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?