Professionele speeltoestellen

Goedgekeurd voor gebruik in openbare ruimtes. Van wipkip tot compleet klimdorp: informeer bij onze adviseurs naar de uitgebreide mogelijkheden.

Professionele speeltoestellen van topkwaliteit

Kinderen moeten spelen: het is goed voor de motoriek, de ontwikkeling en de dagelijkse inspanning. Zeker in het huidige computer tijdperk is het belangrijk dat kinderen toch voldoende beweging krijgen, en dat nog het liefst in de buitenlucht. Maar wat zijn nu professionele speeltoestellen en waar moeten deze aan voldoen?

Een professioneel speeltoestel is veilig en door en door betrouwbaar. De overheid beoordeelt of speeltoestellen professioneel, veilig en betrouwbaar zijn. Volgens de NEN-EN 1176 en NEN-EN 1177 normeringen zijn beheerders en eigenaren verplicht om inspecties en onderhoud uit te voeren. Vanzelfsprekend voldoen onze professionele speeltoestellen aan alle vereiste regelgeving.

 

Hy-Land

Hy-Land professionele speeltoestellen zijn gecertificeerd en goedgekeurd voor gebruik in commerciële en openbare gelegenheden. Wanneer de toestellen worden opgebouwd volgens de gebruiksaanwijzing voldoen ze aan de EN 1176:2008 norm. Dit is de Europese standaard voor deze professionele speeltoestellen.

Europlay Speeltoestellen

Europlay nv is een toonaangevende fabrikant van speeltoestellen voor de openbare sector, zowel binnen als buiten Europa. Deze speeltoestellen, vervaardigd uit hout, metaal en kunststof zijn conform aan de Europese veiligheidsnorm EN1176. Vrolijke kleuren vormen een grote aantrekkingskracht op kinderen en zijn daarom ook het kenmerk van de “Europlay Speeltoestellen”.

Eco-Play Speeltoestellen

Eco-play is een reeks van speeltoestellen verkocht onder het merk Europlay, gekenmerkt door hun milieuvriendelijk en speels karakter en tevens aansluitend met de omringende natuur. Dit alles door het gebruik van onbehandelde, duurzame houtsoorten in hun natuurlijke vorm.

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Verantwoord hout

Uiteraard leveren wij bij Het Kruispunt alleen maar hout wat gekapt wordt in duurzaam beheerde bossen. Dus zowel het naaldhout als het hardhout is allemaal verantwoord gekapt. U koopt dus altijd een verantwoord product bij Het Kruispunt.

Fundering en grondwerken

Het Kruispunt werkt samen met vaste partners om u volledig te kunnen ontzorgen. Zo verzorgen wij ook alle grondwerken en funderingswerkzaamheden voor uw speeltoestellen. Tevens kunnen wij zorg dragen voor de benodigde val brekende ondergrond.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Kijk hieronder voor een kleine selectie uit de verschillende modellen!

Hy-Land Nest Swing

Hy-Land Classic Swing Set

Hy-Land Q4

Hy-Land Q3

Hy-Land Q2

Hy-Land Q1

Hy-Land P8

Hy-Land P8

Hy-Land P7

Hy-Land P6

Hy-Land P5

Hy-Land P4

Hy-Land P3

Hy-Land P-2

Hy-Land P1

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?