Priëlen

Het klassieke tuinprieel is zowel open als dicht een prachtige aanvulling voor de tuin

Een prieel geeft uw tuin sfeer en stijl

Een houten prieel van Het Kruispunt is niet alleen mooi, maar zorgt ook voor meer comfortabele buitenruimte, op welke manier u het ook wilt gebruiken. Een prieel kunt is de ideale plaats om optimaal te genieten van uw tuin door er een heerlijke loungeplek te creëren of door deze te gebruiken als een plek om te barbecueën of te koken. U kunt zo genieten van uw voorjaar dat eerder begint en uw zomer die langer duurt.

Prieel Lugarde Prima PE28H

Standaard uitvoering in 44mm Prima stapelsysteem.
Afmetingen ∅ 350cm, hoogte 360cm.
€5280,- incl. btw en bezorgen.

Het is mogelijk uw eigen ontwerp te maken met de 3D-configurator. U ziet dan direct een gespecificeerde prijsopgave, een plattegrond met alle maten en hoogtes, en het model in 3D en 360 graden roteerbaar.

Ontwerp hier uw eigen tuinhuis

Houtsoort zelf te kiezen

U kunt zelf kiezen welk houtsoort u het mooist vindt. Wij geven u uiteraard een goed advies over wat wel en niet kan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de robuuste uitstraling van fijn bezaagd eikenhout of alles uit laten voeren in voorgegrond vurenhout zodat u meteen kunt gaan schilderen.

Duurzame en luxe afwerking

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en dat is terug te zien in het eindresultaat. We combineren een veilige constructie met tijdloos design zodat u nog jarenlang kunt genieten. Uw wensen staan hierbij altijd voorop en u kunt kiezen ontelbare details. Zo ontstaat uiteindelijk uw droomtuinhuis of overkapping.

Verantwoord hout

Uiteraard leveren wij bij Het Kruispunt alleen maar hout wat gekapt wordt in duurzaam beheerde bossen. Dus zowel het naaldhout als het hardhout is allemaal verantwoord gekapt. U koopt dus altijd een verantwoord product bij Het Kruispunt.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Kijk hieronder voor een kleine selectie uit de reeds door ons geplaatste pergola’s!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?