Persoonlijk advies

* Gesprekken op afspraak: U komt niet voor niets!
* Wij nemen graag de tijd voor U
* Deskundige specialisten met een gedegen advies
* Makkelijk bereikbaar voor al uw vragen
* Afspraak bij u thuis mogelijk

Beleef het buiten wonen!

Wij verwelkomen u graag op ons prachtige showpark! Op meer dan 10000m2 laten wij u kennis maken met de verschillende mogelijkheden van Het Kruispunt. U kunt de sfeer proeven van ruim zeventig verschillende modellen waarop weer allerlei variaties mogelijk zijn. Een andere afmeting, kleur of materiaalsoort is voor ons geen probleem, wij denken graag met u mee.

Wilt u alvast proeven van de sfeer in onze showtuin?

Kijk hieronder in het fotoalbum voor een voorproefje!

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Buitenkachels

Extra warmte in het voorjaar en het najaar zodat u lekker langer buiten kan blijven zitten. Dat kan met een buitenkachel van Het Kruispunt.

text6

Screens

Om uit de zon te kunnen zitten hebben we divers mogelijkheden zoals schaduwdoeken en screens. Laat uw voorlichten over de verschillende mogelijkheden

schuifwand

Glazen schuifwanden

Wanneer u geen concessies wilt doen in uw uitzicht maar uw ruimte wel af wilt kunnen sluiten dan is een glazen schuifwand voor u de perfecte oplossing.

Verlichting

Tuinverlichting

Om er voor te kunnen zorgen dat u ’s avonds ook nog kunt genieten van uw tuinhuis of overkapping is een stukje verlichting onontbeerlijk.

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.