Wat hebben we allemaal nog meer

Bij Het Kruispunt hebben we te veel mogelijkheden om op te noemen. Misschien moet u daarom maar eens een kijkje komen nemen

Buiten spelen

Wat is er zoal te zien?

Wij laten de mensen graag zelf beleven wat er allemaal mogelijk is. Zo kunnen de kinderen de trampolines en skelters die we opgesteld hebben staan zelf uitproberen terwijl de ouders ondertussen op hun gemak het showterrein met de vele verschillende producten over kunnen wandelen.

Buitenkeuken

Samen met de familie eten is wereldwijd een dagelijks terugkerend ritueel. Er is dan ook niks zo fijn als met het hele gezin buiten kunnen genieten van de geuren van het pruttelende eten terwijl je kunt genieten van elkaars aanwezigheid. De buitenkeuken is hiervoor in het zomerseizoen de perfecte plaats.

Buitensauna

Heerlijk genieten van uw eigen sauna in de tuin. Even de stress van de dag achter u laten en tot u zelf komen zonder dat u nog ver weg hoeft. dat is mogelijk met een buitensauna van Het Kruispunt.

Meer informatie

Buitenzwembad

Wanneer de zon weer begint te schijnen is er niets zo lekker als een duik in het frisse water van uw eigen zwembad. Relaxed dobberen op uw luchtbed of sportief baantjes trekken is nou eenmaal heerlijk in de zon.
Meer informatie

Buitenmeubelen

Bij Het Kruispunt kunt u ook terecht voor uw buitenmeubilair op maat. Loungebank, buitenbar of boombank: wij maken het naar wens en op maat!
Meer informatie

Picknicktafels

Wie kent ze niet: de houten picknicktafels. We hebben er allemaal wel eens onze lunch aan genuttigd tijdens een lange trip. Maar ook thuis in de tuin zijn ze ideaal. Robuust, degelijk en zo heeft u jarenlang plezier met de hele familie aan de picknicktafel.
Meer informatie

Trampolines

Kinderen vinden het heerlijk: Springen. Het is goed voor de coördinatie van het kind en gezond. Ze zijn lekker buiten in beweging. Maar je kunt er niet alleen op springen: Met een trampolinetent wordt het ineens een spannende logeer hut. Kom eens kijken naar de mogelijkheden.
Meer informatie

Skelters

Verken de buurt en ga op avontuur met een robuuste skelter. Heerlijk rondrijden en spullen mee nemen. Of met een duozitje samen met vrienden op stap. Geen avontuur is te groot of te zwaar voor deze stoer skelters
Meer informatie

Het Kruispunt: Al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?