Luxxout: Wind- , Zonne- en Privacyschermen

Topkwaliteit van Nederlandse bodem waardoor u onbezorgd kunt genieten in de buitenlucht

Zonneschermen

Windschermen

Privacyschermen

Luxxout: Maximaal genieten van het buitenleven!

Begonnen met een innovatief windscherm en sindsdien is het assortiment van Luxxout fors gegroeid. Denk bijvoorbeeld aan zonneschermen, privacyschermen, terrasoverkappingen, terrastapijt en hangmatten. Al deze bijzondere producten hebben één ding gemeen: ze zijn van topkwaliteit.

Kijk hier voor de brochure van Luxxout.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Wij vertellen U graag meer!

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?