Levering en montage

Geniet van alle comfort al voor uw bouwwerk klaar is. Laat uw aankoop thuis bezorgen en monteren!

Informeer naar de opbouwmogelijkheden

Het Kruispunt beschikt over eigen montageploegen, die stad en land afreizen om uw product af te leveren en eventueel te monteren. Onze vakmannen dragen er zorg voor dat uw product gebruiksklaar afgeleverd wordt. Ook verzorgen zij de afvoer van rest- en verpakkingsmaterialen, zodat u na direct na de oplevering van uw nieuwe aankoop kunt gaan genieten.

Fundering:

In tegenstelling tot veel van onze concurrenten verzorgen wij de fundering het liefst in eigen beheer, aangezien een goede fundatie van groot belang is voor de duurzaamheid van ons product. Het Kruispunt kan met haar netwerk van professionals, waarin uitsluitend partners zitten met wie het Kruispunt al jaren samenwerkt, deze fundatiewerkzaamheden voor u voorzien. Een waterpas tegelvloer van 50x50cm of 40x60cm met een dikte van ±5cm voldoet in de meeste situaties als fundering. Natuurlijk kan ook voor een andere fundatie gekozen worden, bijvoorbeeld voor betonnen trottoirbanden (6x20cm), klinkers of een gestorte betonnen plaat. Dit laatste is zelfs noodzakelijk bij de grotere bouwwerken.

Installatiewerken:

Naast de fundatiewerkzaamheden kan het Kruispunt ook zorg dragen voor de aanleg van benodigde installatiewerken. Zo hoeft u zelf niet op zoek naar aannemers, elektriciens of loodgieters die dit voor u kunnen voorzien. Door de jarenlange samenwerking kunnen wij u, ook bij onze partners, een perfecte kwaliteit garanderen. Het Kruispunt draagt er zorg voor dat uw bouwwerk bij de oplevering direct gebruiksklaar afgeleverd wordt.

One-stop-shopping bij Het Kruispunt

Met één aanspreekpunt alles regelen omtrent uw bouwwerk? Dat kan bij Het Kruispunt! Wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden op elkaar afgestemd worden om een zo kort mogelijk opbouwperiode te kunnen garanderen. Bij vragen kunt u altijd terecht bij uw contactpersoon van Het Kruispunt!

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Buitenkachels

Extra warmte in het voorjaar en het najaar zodat u lekker langer buiten kan blijven zitten. Dat kan met een buitenkachel van Het Kruispunt.

text6

Screens

Om uit de zon te kunnen zitten hebben we divers mogelijkheden zoals schaduwdoeken en screens. Laat uw voorlichten over de verschillende mogelijkheden

schuifwand

Glazen schuifwanden

Wanneer u geen concessies wilt doen in uw uitzicht maar uw ruimte wel af wilt kunnen sluiten dan is een glazen schuifwand voor u de perfecte oplossing.

Verlichting

Tuinverlichting

Om er voor te kunnen zorgen dat u ’s avonds ook nog kunt genieten van uw tuinhuis of overkapping is een stukje verlichting onontbeerlijk.

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?