Kruispunt Livings

Ervaar het comfort en gevoel van leven in een houten woning!

Mantelzorg woning

Zorg voor uw dierbaren in uw eigen omgeving

Recreatie verblijf

Lekker genieten in uw eigen vakantiehuis

Gasten verblijf

Gastvrijheid aan huis

Tuin kantoor

Efficiënt en ontspannen werken in uw eigen tuin.

Een houten woning: Zo oud als de mensheid

Hout is er al zolang wij bestaan en is altijd al een van de favoriete bouwmaterialen van de mens geweest! Makkelijk te verkrijgen, goed bewerkbaar en vooral heel comfortabel om in te wonen. De geur en uitstraling van het hout geven een extra dimensie aan het wonen in een houten woning. Breng een bezoek aan onze showtuin en ervaar zelf het comfort van een houten woning.

Mantelzorgwoning

Uw dierbaren verzorgen in uw eigen omgeving zodat u snel ter plaatste kunt zijn en niet steeds op en neer hoeft te reizen. Door de versoepelingen van de regels voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in uw eigen tuin is dit al veel makkelijker haalbaar dan voorheen. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, de inrichting, de zorgaccessoires en nog veel meer. Maak een afspraak met onze mantelzorgwoning-specialisten en wij vertellen u graag meer!

Recreatieverblijf

Even lekker ontspannen in het weekend of in de vakantie is heel belangrijk in onze drukke maatschappij. Met een recreatieverblijf van Het Kruispunt ontwerpt u uw eigen vakantieparadijs waarin u heerlijk kunt genieten van uw kostbare vrije tijd. Wilt u “back-to-basic” of juist alle luxe die u zich maar kunt bedenken? Wij denken graag met u mee en ontwerpen zo voor u de ideale vakantieplek: Uw eigen recreatieverblijf!
Meer informatie

Gastenverblijf

Uw gasten worden wakker in een gastenverblijf vlakbij uw eigen woning! Maar toch heeft u allemaal voldoende privacy. Dat kan met een gastenverblijf van Het Kruispunt. Modern design of klassieke eenvoud, wij gaan met u op zoek naar de perfecte sfeer zodat zowel de binnenkant als de buitenkant ven het gastenverblijf volledig voldoen aan uw wensen.
Meer informatie

Tuinkantoor

Een tuinkantoor brengt uw werk dichter bij uw thuissituatie. Geen files meer maar slechts een klein stukje lopen. En met alle communicatiemogelijkheden van tegenwoordig zijn er steeds meer werkgevers die de voordelen van een thuiskantoor inzien.

Meer informatie

Het Kruispunt: Al meer dan 30 jaar stijlvol buiten!

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?