Kruispunt Gardens

Ontwerp en realisatie van uw complete tuinplan!

Het Kruispunt draagt ook zorg voor uw complete tuininrichting

Natuurlijk staat Het Kruispunt bekend als kwaliteitsleverancier van houten objecten in de tuin en om het huis.
Daarnaast is het ook belangrijk de overige buitenruimte op de juiste manier en met dezelfde klasse in te richten, zodat één samenhangend geheel ontstaat.

Met een tuinontwerp van Het Kruispunt worden al uw wensen samengevoegd, en weet u zeker dat alles op elkaar is afgestemd, van materialen en planning tot complete uitvoering.

Maak hier een afspraak met onze ontwerpers en deel uw wensen.

 

Het Kruispunt: Al meer dan 30 jaar stijlvol buiten!

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?