Houten tuinhuizen

Stijl en functionaliteit in alle soorten en maten.

Blokhutten

Traditionele blokhutten of moderne tuinhuizen: in blokhutstapelbouw zijn er vele mogelijkheden

Hout skelet bouw

Snel en makkelijk te plaatsen

Prieel

Romantiek in de tuin

Een houten tuinhuis: natuurlijk wonen

Een lekker plekje om even de drukte van alle dag te ontlopen. Of een werkplaats om lekker in te knutselen: een houten tuinhuis kan zo veel verschillende functies dienen dat het de ideale buitenruimte is.

Blokhutten

Traditioneel zijn veel blokhutten te vinden in Scandinavische en Midden-Europese berggebieden, maar ook in bijvoorbeeld delen van Oost-Europa. Europese kolonisten bouwden in de Verenigde Staten eveneens vaak blokhutten als tijdelijk onderkomen. Logisch natuurlijk want op al deze plaatsen was en is hout volop aanwezig. maar ook in uw tuin kan een blokhut een makkelijk te bouwen extra ruimte zijn.

Tuinhuizen

Een houten tuinhuis in uw tuin geeft vele gebruiksmogelijkheden: extra werkruimte of gewoon een fijne plek om te ontspannen. Met of zonder een geïntegreerde overkapping. Alles op maat gemaakt en altijd van goede kwaliteit.
Meer informatie

Priëlen

Het klassieke prieel is vaak het middelpunt van de tuin. Prachtig als theehuis of om heerlijk een boek te kunnen lezen in de voorjaarszon.
Meer informatie

Houtskeletbouw

Het grote gemak van houtskeletbouw is dat we de onderdelen zover voor kunnen bereiden in onze werkplaats dat we complete wanden voorzien van ramen en deuren kunnen voormonteren. Dit levert flinke tijdwinst op tijdens het bouwen ter plaatse.
Meer informatie

Het Kruispunt: houtspecialist sinds decennia

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?