Houten overkappingen

Extra leef- en wooncomfort in de tuin

Een overkapping op maat

Modern of klassiek, de mogelijkheden zijn eindeloos

Tuinkamer

Geniet langer van de seizoenen met een comfortabele tuinkamer

Serre

Veel licht en ruimte

Veranda

De romantiek van een veranda zorgt voor heerlijke zomeravonden

Een houten overkapping in uw tuin

Wanneer u lekker droog wilt kunnen zitten en toch buiten wilt zijn, of wanneer u juist een schaduwplekje zoekt op warme zonnige dagen, voor elke situatie weten wij de perfecte overkapping voor u te creëren. Of u nu op zoek bent naar een serre, een veranda of een tuinkamer: u bent bij ons aan het juiste adres.

Serres

De eerste serres werden gebouwd om tropische planten in ons gematigde klimaat te kunnen laten groeien. Een serre zorgt voor veel licht en tegelijkertijd een aangename temperatuur. Heerlijk om in het voorjaar en najaar nog van de zon te kunnen genieten terwijl u droog en uit de wind zit.

Veranda

Een veranda aan het huis maakt uw leefruimte groter ook als het wat minder weer is. Wij kunnen uw droomveranda voor u realiseren.
Meer informatie

Tuinkamer

Een extra woonkamer voor het gehele seizoen. Met lekker weer heerlijk open te zetten. Met minder weer lekker af te sluiten.
Meer informatie

Het Kruispunt: Al meer dan 30 jaar stijlvol buiten!

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?