Houten bijgebouwen

Stijl en functionaliteit in alle soorten en maten.

Berging van hardhout

Strak, stijlvol en praktisch. Met deze berging heeft u voldoende opbergruimte

Carport

Bescherming voor uw auto of caravan

Garage

Aan het huis gebouwd of vrijstaand: voor elke wens is er een passende garage

Schuur

Grote robuuste schuren waarin u grote machines en voertuigen kunt stallen

Topline houten bijgebouwen

Topline staat garant voor duurzame kwaliteit en een tijdloos design. Het betreft maatwerk bouwprojecten die geheel naar uw wensen kunnen worden ingevuld. Afmetingen, materialen, uitstraling en invulling zijn hierbij variabel en het eindresultaat is vervaardigd middels uitsluitend duurzame materialen. Met de Topline-serie heeft u minimaal 10 jaar garantie op het materiaal en de houtconstructie.

Het ontwikkelen van een model in Topline gaat volledig in overleg, waarbij u wordt voorzien van persoonlijk en vakkundig advies. Topline staat garant voor one-stop-shopping, wat inhoudt dat u voor fundatie, elektra, riolering, bestrating, e.d. niet elders op zoek hoeft naar partijen om dit te realiseren. Bij Het Kruispunt kunt u al deze zaken onder één dak regelen, zodat het product direct gebruiksklaar afgeleverd wordt. Handig, want zo heeft u altijd één vast aanspreekpunt voor vragen of opmerkingen.

Berging

Heeft u meer opbergruimte nodig? Met een bergign van het Kruispunt heeft u in een handomdraai meer ruimte om die lastige spullen uit het zicht te hebben. Meer informatie

Carport

Droog uw boodschappen uitladen voor de deur? Wanneer u een carport plaatst staan u en uw auto droog. Meer informatie

Garage

Met een garage van Het Kruispunt kunt u uw aanhanger of oldtimer perfect opbergen. Maar ook wanneer de berging te klein is voor alle fietsen kan een garage uitkomst brengen.Meer informatie

Schuur

De overteffende trap in extra opslagruimte op uw perceel. Eventueel uit te voeren met een zolderverdieping voor nog meer opslagruimte of als extra speelruimte voor de kinderen.Meer informatie

Het Kruispunt: Al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?