Houtconstructies

Hout is een prachtig natuurproduct waar je de mooiste creaties mee kan maken

Vlonders

De warmte van hout in uw tuin

Pergola

Strak en modern of rond en romantisch

Houtconstructies

Hout behoort tot de oudste bouwmaterialen die we kennen. Omdat er overal waar bomen groeien hout beschikbaar is als grondstof wordt het gebruikt voor de meest uiteenlopende constructies. Van een kleine tuinkast tot de grotere tuinhuizen, van buitenmeubel tot speeltoestelen van sauna tot zwembad. De veelzijdigheid en duurzaamheid maakt hout tot een gewilde en veel gebruikte grondstof

Vlonder

Een vlonder geeft sfeer en warmte in de tuin als apart terras in de tuin of onder een overkapping

Pergola’s

Een pergola brengt sfeer in de tuin. De vorm brengt hoogte met zich mee en geeft de mogelijkheid mooie constructies te maken. U kunt kiezen voor een kant-en-klare pergola. Maar wij kunnen een pergola ook helemaal naar wens samenstellen.
Meer informatie

Speeltoestellen

Lekker buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van uw kinderen of kleinkinderen. U kunt zelf uw speeltoestel samenstellen uit de uitgebreide mogelijkheden. Voor elke tuin is er welk een geschikte variant.
Meer informatie

Bruggen

Of u nu een kleine vijver over moet kunnen steken of een grote stroom. Wanneer u een maatwerk brug nodig heeft bent u bij Het Kruispunt aan het juiste adres.
Meer informatie

Houtsoorten

We werken bij Het Kruispunt met allerlei verschillende houtsoorten. Wij vertellen u graag meer over de verschillende eigenschappen en kenmerken van elke houtsoort
Meer informatie

Het Kruispunt: Al meer dan 30 jaar sfeervol buiten!

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?