Trampoline

In alle soorten en maten verkrijgbaar voor urenlang speelplezier

Trampolines: Goed voor urenlang speelplezier

Één van de beste investeringen die u kunt doen in speelgoed voor de kinderen, is wel een trampoline. Gekozen in de juiste kwaliteit is het natuurlijk geen kleine uitgave, maar de kinderen gebruiken de trampoline tot ver in de pubertijd, sterker nog, zelfs volwassenen mogen graag een sprongetje wagen!

Kinderen leren zich op de juiste manier bewegen op de trampoline, waarbij alle spieren gebruikt worden. Zijn ze wat ouder wordt het ook vaak gebruikt als hangplek om heerlijk op te liggen, lekker met vrienden samen bijkletsen.

Berg Trampolines

Alle BERG trampolines gaan jarenlang mee, zodat iedereen er veel speelplezier aan beleeft. Vanaf het eerste moment tot vele jaren later moet het zorgen voor een glimlach op jullie gezicht. Klik op afbeelding om online-catalogus te bekijken.

Inground Trampolines

Klik op de afbeelding om een video te bekijken hoe een Inground trampoline wordt opgebouwd.

Accessoires

Er zijn ook vele accessoires verkrijgbaar voor de trampolines zoals trampolinetenten, verlichting, trapjes en nog veel meer. Infomeer bij onze verkopers naar de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Kijk hieronder voor een kleine selectie uit de verschillende modellen!

Berg Inground Talent 240 met safetynet

Berg FAvorit 380 met safetynet

Berg Champion 330 met safetynet

Berg Inground Talent 240

Berg Inground Eazyfit met safetynet

Berg Inground Champion 430

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?