Buitenbad

Lekker baantjes trekken in uw eigen buitenzwembad

Een buitenzwembad in uw eigen tuin

De buitenzwembaden van Het Kruispunt zijn gemakkelijk en snel te installeren. In vergelijking met een bouwkundig zwembad is de bouwtijd een aanzienlijk stuk korter. U heeft dus ook minder overlast en kunt sneller genieten van uw eigen zwembad. De hedendaagse hectische tijd met overvolle agenda’s kan voor veel stress zorgen. Om toch voldoende tot rust te komen, is het heerlijk thuis de ontspanning op te zoeken, samen met het gezin. In de zomer maanden lekker actief in het eigen buitenzwembad, genietend van de zon.

Fundering en grondwerken

Het Kruisput werkt samen met vaste partners om u volledig te kunnen ontzorgen. Zo verzorgen wij ook alle grondwerken en funderingswerkzaamheden voor uw zwembad

Zwembadrobot

Wie heeft er zin om zijn zwembad schoon te maken? Niemand toch? Bij Het Kruispunt kunt u ook terecht voor een zwembadrobot welke het bad schoonmaakt als u er niet bent. Zo kunt u meteen zwemmen wanneer u zin heeft.

Zomer- en winterklaar

Als u zelf uw zwembad niet zomer- en winterklaar kunt of wilt maken dan kan de zwembadservice van Het Kruispunt een uitkomst bieden. Een van onze monteurs maakt dit dan voor u in orde

Hieronder vindt u enkele van de vele mogelijkheden

Wij lichten u in een persoonlijk gesprek graag voor over de verschillende mogelijkheden en welk zwembad het beste past bij uw situatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?