Buitenmeubelen

Stijl en functionaliteit in alle soorten en maten.

Buitenmeubelen met heerlijk zitcomfort

De woonkamer wordt steeds meer doorgetrokken richting tuin: we brengen meer en meer tijd door in de buitenruimte en willen daarbij geen concessies doen aan het comfort wat we binnen gewend zijn. De hedendaagse buiten meubelen voldoen optimaal aan deze wens: steeds ruimer van zitpositie met heerlijke kussens om lekker in weg te dromen. Nog wat aankleding met de juiste bijpassende bijzet meubelen en vloerkleden en het plaatje is compleet.

Kies zelf uw houtsoort

U kunt zelf kiezen welk houtsoort u het mooist vindt. Wij geven u uiteraard een goed advies over wat wel en niet kan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de robuuste uitstraling van eikenhout of alles uit laten voeren in douglashout wat u kunt voorzien van een prachtige whitewash beits.

Kussens op maat

U wilt natuurlijk op uw nieuwe loungebank ook meteen lekker zacht kunnen zitten. Ook daar kunnen we voor zorgen. U geeft de dikte en de gewenste kleur aan van de kussens en wij zorgen voor de rest. U Kunt uiteraard kiezen uit vele verschillende designs.

Verantwoord hout

Uiteraard leveren wij bij Het Kruispunt alleen maar hout wat gekapt wordt in duurzaam beheerde bossen. Dus zowel het naaldhout als het hardhout is allemaal verantwoord gekapt. U koopt dus altijd een verantwoord product bij Het Kruispunt.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Kijk hieronder voor een kleine selectie uit de reeds door ons geleverde meubelen!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?