Bruggen

Een veilige oversteek over het water

Bruggen voor een veilige oversteek

Wanneer u een brug wilt laten bouwen voor over uw vijver of een groter formaat dan bent u bij ons in goede handen. Wij kunnen deze voor u ontwerpen, berekenen, tekenen, bouwen en plaatsen brug voor u op de gewenste locatie.

Of het nu om een klein bruggetje over de vijver gaat of over een voetgangers of fietsersbrug in een natuurgebied of op een andere locatie: wij lichten u graag in over de mogelijkheden.

Absolute top in maatwerk

Het Kruispunt levert al meer dan 30 jaar producten van topkwaliteit. Hiervoor werken we alleen met de beste materialen. Uiteraard worden alle constructies vakkundig uitgetekend en berekend.

Houtsoort zelf te kiezen

U kunt zelf kiezen welk houtsoort u het mooist vindt. Wij geven u uiteraard een goed advies over wat wel en niet kan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de robuuste uitstraling van fijn bezaagd eikenhout of alles uit laten voeren in voorgegrond vurenhout zodat u meteen kunt gaan schilderen.

Verantwoord hout

Uiteraard leveren wij bij Het Kruispunt alleen maar hout wat gekapt wordt in duurzaam beheerde bossen. Dus zowel het naaldhout als het hardhout is allemaal verantwoord gekapt. U koopt dus altijd een verantwoord product bij Het Kruispunt.

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?