Blokhutten

De traditionele stapelbouwblokhutten. Robuust en makkelijk in elkaar te zetten

Blokhutten: het gevoel van Finland in uw tuin

Blokhutten spreken tot onze verbeelding omdat ze al gauw het beeld op roepen van de skihut in de sneeuw. De heerlijke geur van het hout bij een knisperend haardvuur. Maar een blokhut is vooral ook heel erg praktisch. Makkelijk op te bouwen en op bijna iedere locatie te plaatsen door de losse onderdelen. Uiteraard zijn er naast de traditionele zadeldaken ook moderne modellen verkrijgbaar.

Onbehandeld of geïmpregneerd

Een geïmpregneerd model kunt u meteen opbouwen. Een onbehandeld model dient voor of tijdens de opbouw behandeld te worden met een kleurloos impregneermiddelen om de tong- en groefverbindingen goed te beschermen tegen aantasting.

Duurzame en luxe afwerking

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en dat is terug te zien in het eindresultaat. We combineren een veilige constructie met tijdloos design zodat u nog jarenlang kunt genieten. Uw wensen staan hierbij altijd voorop en u kunt kiezen ontelbare details. Zo ontstaat uiteindelijk uw droomtuinhuis of overkapping.

Turn-key oplevering

Wij kunnen alle werkzaamheden voor u uit handen nemen. U kunt een project dus kant en klaar op laten leveren. Hierdoor kunt u direct genieten van het eindresultaat. U kunt hierbij denken aan alle bijkomende werkzaamheden inclusief gas water en licht.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden?

Kijk hieronder voor een kleine selectie uit de reeds door ons geplaatste blokhutten!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nog meer comfort, luxe en mogelijkheden door diverse accessoires

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten

Absolute top in maatwerk

Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers denkt graag met u mee! Samen met u gaan wij op zoek naar de perfect oplossing voor uw specifieke situatie. U zult ervaren dat maatwerk bij ons de standaard is en wij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben!

Levering en montage

U kunt uw aankoop natuurlijk zelf afhalen en opbouwen. Maar wanneer het grotere constructies betreft dan kunt u er ook voor kiezen om het product thuis te laten bezorgen en monteren. Onze vakkundige monteurs zorgen dan voor een snelle en professionele montage.

Garantie

Bij Het Kruispunt zijn we absoluut overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Daarom geven we op al onze eigen Kruispunt producten 10 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op de gebruikte constructiematerialen. Vraag naar onze garantievoorwaarden.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?