Het Kruispunt

We maken bij Het Kruispunt al meer dan 30 jaar kwaliteitsproducten waarmee onze klanten hun droomtuin verwezenlijken.

” We zijn er ook voor u “

Het Kruispunt: Al meer dan dertig jaar ervaring in houtconstructies

Bij Het Kruispunt werken we met passie en plezier aan het vervaardigen van de mooiste houtconstructies. Van speeltoestel tot gastenverblijf, streven we altijd met groot enthousiasme naar het beste eindresultaat. Al de overkappingen en tuinhuizen worden gemaakt van de beste kwaliteit hout, zo kunnen we garanderen dat u een topproduct koopt waar u nog heel lang van kunt genieten.

Ons team

We streven bij Het kruispunt al meer dan dertig jaar naar het beste eindresultaat. Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers maakt het mogelijk om eindproducten van zeer hoge kwaliteit af te leveren.

Oog voor detail

Vaak maken de kleine dingen het verschil. Wij denken graag met u mee. Op deze manier ziet u niets over het hoofd en komt u in een later stadium ook niet voor verrassingen te staan.

Eigen ontwerp

U heeft een idee maar weet nog niet precies wat u wilt? Door de verschillende mogelijkheden te belichten krijgt uw idee vorm. Zo kunt u uw eigen bouwwerk ontwerpen.

Stijlvol, robuust én met oog voor detail. En dat in verschillende designs

Omdat iedereen andere wensen heeft is ieder eindproduct anders. Maatwerk is de perfecte oplossing om elk project tot een passend eindresultaat te brengen.

 

 

 

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Met wie heeft u contact?

Peter Schoenmakers

Directeur / Eigenaar

Arjen Marchand

Verkoop / Tuinontwerp

Marcel Simons

Verkoop / Advies

Ramon van Kasteren

Werkvoorbereider / Planner

Het Kruispunt: al meer dan 30 jaar stijlvol buiten!

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?