Onze werkwijze

Alles wat u wenst, van idee tot uitvoering uit handen geven… en daarna genieten

Onze werkwijze

We starten met een gesprek om goed te begrijpen wat u wilt, naar wat voor stijl en sfeer uw gedachten uitgaan en hoe u de ruimte in wilt delen. In dit gesprek vragen we gericht door en geven we al informatie over de verschillende mogelijkheden qua materialen en bouwwijze. Wij laten u aan de hand van de vele voorbeelden in onze showtuin precies zien waar we over praten zodat u met een helder beeld van de materialen en afwerking naar huis gaat.

Alles onder één dak!

Wanneer u buiten het bouwwerk verder nog wensen hebt op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, installatiewerk en/of verfbehandeling dan kunnen wij deze werkzaamheden ook voor u vervullen. Indien nodig kunnen wij tevens de vergunningaanvraag, het tekenwerk en de sloop van eventuele bestaande bouwwerken voor u uit handen nemen. Wij dragen zorg voor de afstemming en planning van de verschillende werkzaamheden zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Vrijblijvende offerte

Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte waarin wij duidelijk omschrijven wat u van ons kunt verwachten. Vaak ontvangt u hierbij ook een sfeerschets van het te plaatsen bouwwerk zodat u ook kunt zien wat de bedoeling is. Hebt u ondertussen nog nieuwe ideeën opgedaan en wilt u nog iets aan laten passen? Dit is geen enkel probleem: Wij beginnen pas met de productie van uw bouwwerk wanneer alles naar wens is en duidelijk met u is afgestemd.

Montage op locatie

Na uw akkoord bereiden wij het bouwwerk in kant en klare delen zover mogelijk voor in onze werkplaats. Onze werkvoorbereider stemt met u af wanneer het bouwwerk geplaatst zal worden en in welke volgorde de verschillende werkzaamheden plaats zullen vinden. Wanneer u tussentijds vragen hebt kunt u altijd terecht bij de monteurs ter plaatste of bij onze werkvoorbereider. Door onze werkwijze met prefab delen kunnen we de opbouwtijd op locatie en de eventuele overlast voor u en/of uw omgeving tot een minimum beperken.

Oplevering

Wanneer het bouwwerk geplaatst is er, afhankelijk van de grootte van het project, altijd een oplevermoment met onze monteur of met uw verkoopadviseur. Zo bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct met een perfecte afwerking!

Van idee naar realisatie

Om een idee vorm te geven werken wij zowel op papier als digitaal aan een ontwerpschets. Zo krijgt u vooraf een goed idee van het te verwachten eindresultaat.

Persoonlijk Advies

We streven bij Het kruispunt al meer dan dertig jaar naar het beste eindresultaat. Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers maakt het mogelijk om eindproducten van zeer hoge kwaliteit af te leveren.

Turn-key oplevering

Wij kunnen alle werkzaamheden voor u uit handen nemen. U kunt een project dus kant en klaar op laten leveren. Hierdoor kunt u direct genieten van het eindresultaat.

Stijlvol, robuust én met oog voor detail. En dat in verschillende designs

Kortom: voor elke tuin een passende oplossing, met een antwoord op al uw persoonlijk wensen!

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen?