Het Kruispunt en Lugarde

Een unieke samenwerking van meer dan 30 jaar!

Het Kruispunt en Lugarde: Een constructieve samenwerking die al meer dan dertig jaar stand houdt!

De samenwerking tussen Het Kruispunt en Lugarde heeft al vele mooie resultaten opgeleverd. Van tuinhuis tot garage, en van prieel tot recreatiewoning, alle soorten houtbouw zijn wel samen gerealiseerd. Als gerenommeerde leveranciers van hoogwaardige kwaliteitsproducten hebben ze elkaar altijd weten te vinden, en is het programma van Lugarde steeds een mooie aanvulling geweest op de kwaliteitsproducten van Het Kruispunt.

Om eenvoudig online uw productontwerp te maken, heeft Lugarde een unieke 3D configurator ontwikkeld, waarin u in totaal 8 stappen vele verschillende opties en mogelijkheden kunt kiezen om tot uw ideale ontwerp te komen.

 

 

Maak hieronder uw eigen Lugarde ontwerp

 

 

Uitleg 3D-Configurator

Registreren voor de 3D configurator is gratis en vrijblijvend. Na registratie kunt u uw eigen ontwerp(en) opslaan en later verdergaan met ontwerpen. Ook kunt u uw ontwerp aan vrienden en familie laten zien. De configurator werkt op laptop en desktop in Chrome en Firefox.
Let op: De configurator werkt niet op tablet en mobiel, wel op laptop en desktop.

Stap voor stap naar uw perfecte tuinhuis of overkapping

Stap 1: Kies uw product

Allereerst heeft u de keuze uit drie categorieën:

  • Tuinhuis/ blokhut
  • Garage
  • Veranda

De Lugarde producten worden opgebouwd volgens het Prima 3=1 systeem. Hierbij worden de wanden zonder schroeven en spijkers in de hoekstaanders geschoven. Tuinhuizen hebben strakke hoeken. De blokhutten, veranda’s en garages worden in elkaar gezet met een houtstapelbouw-systeem. De uiteinden van de wanddelen vallen dan over elkaar (molenwiek-verbinding).

Na het selecteren van de door u gewenste categorie, kunt u de gewenste grondvorm kiezen. U kunt uw zoekopdracht verfijnen door gebruik te maken van de filters. Wanneer u een geschikte grondvorm gevonden heeft, klikt u op ‘Aan de slag’ waarna het ontwerpen kan beginnen.

Stap 2: Wanden en palen

Hier selecteert u de vorm, afmetingen en doorsnede van uw tuinhuis. De afmetingen zijn te veranderen door de lijnen in de plattegrond naar binnen of buiten te verschuiven. Ook kunt u kiezen of u een luifel en/of glaswand wilt. Deze kunt u invoegen door op de plattegrond op de muren van het huisje te klikken. Nu kunt u een luifel en/of glaswand selecteren.

Een glaswand kunt u vergroten of verkleinen. Wanneer u kiest voor een luifel, kunt u deze zo lang maken als u wilt. Daarnaast kunt u ook het aantal palen kiezen en aangeven of u wel of geen decoratieve sokkels wilt. In de configurator kunt u ook balustrades tekenen.

Stap 3: Daken

Bepaal hier de gewenste dakvorm. Kiest u voor een schuin dak? Dan kunt u ook de kleur van uw dakshingles (gratis) selecteren.

Stap 4: Deuren

Onderaan in het scherm staan al de Lugarde deuren. Deze worden standaard geleverd met HR++ dubbelglas en driepuntssluiting. Selecteer eerst de door u gewenste deur. U kunt een deur aan uw ontwerp toevoegen door op een plusteken (+) in het ontwerp te klikken. De plustekens geven aan waar de gekozen deur in uw tuinhuis past. Wilt u meerdere deuren? Selecteer dan nog een deur en voeg ook die toe.

Stap 5: Ramen

Onderaan in het scherm kunt u een raam selecteren. De Lugarde ramen zijn ook voorzien van HR++ dubbelglas (inbegrepen in de prijs). In de plattegrond kunt u het gewenste raam invoegen door op het plusje te klikken. De plusjes geven aan waar u ramen kunt invoegen.

Stap 6: Behandeling

U kunt uw tuinhuis, blokhut of overkapping laten behandelen. Elke behandelmethode heeft zijn eigen voordelen. Bij Lugarde kunt u kiezen uit:

  • Sproei-impregneren in de kleuren transparant wit, transparant groen, transparant bruin en transparant blauw-grijs.
  • Keteldruk-impregnatie in bruin of groen (niet mogelijk bij tuinhuizen).
  • Dekkend beitsen. Dit kan in de kleuren Zuiverwit (RAL9010), Grafietgrijs (RAL 7024), Rietgroen (RAL6013), Zilvergrijs (RAL7001), Stofgrijs (RAL 7037) of Transparant-eiken.

Selecteer onderaan in het scherm de behandeling en de kleur. Deze worden automatisch aangepast in uw 3D-voorbeeld. U kunt maximaal drie verschillende kleuren per huis selecteren. Meer uitleg over de behandelingen vindt u in de configurator.

Stap 7: Overige keuzes

Als de basis van uw tuinhuis of overkapping klaar is, kunt u de afwerking selecteren. Veel is gratis inbegrepen, zoals de dakshingles, chroom of messing deurbeslag en de dakafwerking. Bij piramidedaken heeft u de keuze heeft uit:

  • Een chromen/messing bol
  • En weerheks
  • Een weerhaan

Ook kunt u hier opties toevoegen zoals isolatie, een binnen- en buitenvloer en een zolder. Daarnaast heeft u bij deze stap de mogelijkheid om extra verf bij te bestellen.

Stap 8: Afronding

Tussendoor een prijsspecificatie bekijken? Klik dan op het winkelwagen-symbool. Als u op het informatie-symbool klikt, verschijnt informatie over de stap waar u in de configuratie bent. Hulp nodig? Klik in het menu op de optie ‘hulp vragen’ en stel uw vraag per e-mail. Bent u klaar om uw droomhuisje te maken?

 

Grote variëteit aan modellen en afmetingen, veel ruimte voor eigen wensen

Standaardproducten en maatwerk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kruispunt Lugarde Bonaire

Kruispunt Lugarde PFA-Duo Maxi 240x360

Kruispunt Lugarde Garage Miami

Kruispunt Lugarde Paris Winter

Kruispunt Lugarde Prima Bella

Kruispunt Lugarde Sfeer Veranda

Kruispunt Lugarde Zuilichem

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons team

We streven bij Het kruispunt al meer dan dertig jaar naar het beste eindresultaat. Ons team van zeer gemotiveerde medewerkers maakt het mogelijk om eindproducten van zeer hoge kwaliteit af te leveren.

Oog voor detail

Vaak maken de kleine dingen het verschil. Wij denken graag met u mee. Op deze manier ziet u niets over het hoofd en komt u in een later stadium ook niet voor verrassingen te staan.

Eigen ontwerp

U heeft een idee maar weet nog niet precies wat u wilt? Door de verschillende mogelijkheden te belichten krijgt uw idee vorm. Zo kunt u uw eigen bouwwerk ontwerpen.

Zelf het unieke gevoel van buiten wonen ervaren?