Showtuin

Een prachtige showtuin van meer dan 10000m2 met 70 verschillende modellen

Ontdek de mogelijkheden, kom naar onze showtuin!

In onze grote showtuin van meer dan 10000m2 staan in Udenhout meer dan 70 tuinhuizen, schuren, garages, overkappingen, sauna’s, zwembaden, speeltoestellen en nog veel meer opgesteld. Hierdoor is het mogelijk een goed beeld te vormen van de vele mogelijkheden die er zijn. U kunt ervaren hoe groot een bepaalde afmeting is en ook kunt u alle gebruikte materialen in werkelijkheid zien en aan raken!

Laat u inspireren door de schitterende showmodellen, opgesteld in een prachtig aangelegde natuurlijke omgeving. Staat de door u gewenste afmeting niet in onze showtuin? Onze specialisten lichten u graag voor over de eindeloze mogelijkheden en kunnen uw ideeën en wensen vertalen naar een op maat gesneden plan. Dus wanneer u denkt: wat ik zoek dat staat er niet bij…. wij kunnen het altijd voor u maken. Wanneer u het kunt verzinnen dan kunnen wij het maken. En heeft u hulp nodig bij het bedenken van een idee dan kunnen wij u ook daarbij helpen.

Neem zoveel mogelijk informatie mee wanneer u langs komt. Denk hierbij aan foto’s van dingen die u mooi vindt. Foto’s van uw woonhuis en de tuin en eventueel een tekening van de tuin op schaal komen altijd van pas.

Wilt u alvast proeven van de sfeer in onze showtuin?

Kijk hieronder in het fotoalbum voor een voorproefje!

Het Kruispunt: Al meer dan 30 jaar stijlvol buiten